вторник, 18 март 2008 г.

Избиране отново на Ихсаноглу за генерален секретар на Организация за Ислямска Конференция


Професор Екмаледдин Ихсаноглу – сегашният генерален секретар на Организация за Ислямска Организация бе избран за същата длъжност и през следващият мандат.

Според репортаж на международната ислямска информационна агенция „IINA”, Екмаледдин Ихсаноглу, който бе генерален секретар на Организация за Ислямска Организаци през изминалите три години, бе избран за още един мандан на същата длъжност посредством членовете на тази организация присъстващи в единадесетото заседание на лидерите на държавите членки на тази организация в Дакар – столицата на Сенегал.

Присъстващите в това заседание със избирането на Ихсаноглу за още един мандат на тази длъжност изразиха и благодарностите си към него за труда и усилията, които той е положил през изминалите години за благото на тази фондация и нейните цели.

Ихсаноглу също така изразявайки благодарността си към проявеното му доверие от страна на членовете на Организация за Ислямска Конференция подчерта, че все така ще полага всички усилия за постигане на целите на тази организация.

16 Март 2008,Неделя

oic

0 коментара:

Публикуване на коментар