неделя, 25 април 2010 г.

Световноизвестният хирург Ернст Мулдашев пристигна в България !


Ернст Мулдашев пристигна в България,ще консултира във Военна болница !

24 април 2010

София, България

Световноизвестният хирург Ернст Мулдашев, който пръв в света присади око, пристигна в късния следобед на летище София, съобщи БНТ. Той идва в България с екипа си. Очаква се да консултира и оперира във Военна болница.
Мулдашев за първи път посещава България. У нас са издадени 7 от 8-те му книги, а последната „Откровенията на хирурга” се очаква всеки момент от българските читатели.

Ученият е нестандартен, непредсказуем, не съвсем земен. Сътворил е с екипа си – все хора на точните науки – чудотворния си биоматериал Алоплант, с който регенерира тъкани. Така помогнал на повече от 2 милиона незрящи в света да прогледнат, в това число и българи.

Ето какво каза медицинското светило в първото си интервю на българска земя пред микрофона на Даниела Кънева:

- Събрахте науката с древни послания, стигнахте до места и хора, където се допускат само посветени, какво очаквате да откриете в България?

- Идвам, защото просто обичам вашите хора. Обичам вашата страна. Сега летяхме от Турция и почувствах много добре разликата в аурата на вашата страна. Аурата ви е топла и на душата й става хубаво. Но вашата страна е забележителна и с това, че тук е живяла Ванга. А Ванга е имала дар от Бога. Вие сте специални хора. И се отличавате с това, че вие, българите, сте сърдечни. Вие имате душа. А сега в целия свят душата изчезва. В това е цялата беда.

Отговорът на хората днес, на предизвикателствата на Вселената, според Ернст Мулдашев, е генериране на положителна енергия. иаб

The sensible road

0 коментара:

Публикуване на коментар