сряда, 14 април 2010 г.

Вестник "Стандарт":


Джипита взимали по 20 лв. на талон !

Почват кръстосана проверка на личните лекари !

Кръстосана проверка от здравната каса и НОИ. Това очаква всеки личен лекар през идните месеци, съобщи вчера шефката на института Христина Митрева. Докторите ще бъдат инспектирани за това дали не издават повече болнични. Съмнително за инспекторите ще е всяко джипи, разписало повече болнични листи от средното за района, поясни Митрева. Причината за инспекцията отново е да се спре източването на пари от бюджета на държавното обществено осигуряване. В института има сигнали, че навсякъде в страната има джипита, които имат неофициална тарифа да издаване на болнични листове. Според пациенти тя била 20 лева за талон.
Проверката ще е полезна и по друг параграф - да установим от какво най-често боледуват хората в различните региони, посочи още Митрева. По нейните думи особено важно е думата си да кажат и от НЗОК, за да не страдат наистина болните покрай мнимите.стандарт

The sensible road

:::

Агент на Държавна сигурност води кампания срещу лекарите !

Друг небезизвестен представител на българските медии, който лъсна вчера, е собственикът на футболния "Левски" и на "Стандарт нюз", което издава в. "Стандарт" - Тодор Батков. Той е привлечен като нещатен сътрудник на Трето управление, което е военното контраразузнаване, през 1977 година. "Всеки българин трябва да се гордее, когато може да бъде полезен на родината си. Както и трябва да се срамуват всички, които продължават да слагат в един кюп разузнавачи и жалки доносници", обяви адвокатът в официално обръщение, публикувано на интернет страницата на вестника му.

Тодор Батков,агент на ДС - собственик на "Стандарт" !

0 коментара:

Публикуване на коментар