петък, 6 август 2010 г.

Видео:Мирослава Бошева,директор на клиника в Пловдив към репортер на БНТ:"Ние не желаем да работим с медии,ти имаш вид на шизофренно болен младеж"


Снимка:Мирослава Бошева,една самозабравила се пачавра:"Ние не желаем да работим с медии,медиите само ни пречат !"

Историята на едно многодетно семейство с дете, болно от левкемия


Ваня и Румен имат 7 деца. Те са обикновено българско семейство, което живее в пловдивското село Брани поле. Ваня в момента не работи, защото е в майчинство, а Румен е започнал бизнес с прясно изцедени сокове, но в кризата той засега не потръгва.

Дъщеря им Таня е болна от левкемия и за нея няма лекарства, защото Министерството на здравеопазването не е подписало договор с фирма, която да доставя необходимите препарати. Така на семейството се налага да внася лекарства нелегално през границата.

Поканата на БНТ към Министерството на здравеопазването за коментар по случая беше отказана без ясна причина, а опитът на нашия екип да получи мнението на Мирослава Бошева, директор на клиниката по детски и генетични болести в Пловдив, срещна отказ и грубо отношение. Кадрите, които ще видите във видеофайла ще оставим без коментар. В него ще намерите и мнението на Теодора Захариева, основател и председател на Центъра за защита правата в здравеопазването.
Автор: Росен Цветков


Може да гледайте видеото и тук.


бнт / Бг Таймс

05.08.2010 / 19:39

Възмутен пловдивчанин
Възмутен съм, как може директор на клиника - лицето на клиниката да се държи по такъв "селски" и брутален начин. Нека г-жа Бошева се замисли какъв пример дава на колегите си. Та това са хора, на които при нужда трябва да разчитаме...А те се държат с теб или с детето ти като куче...Пфууу...

04.08.2010 / 19:09

Нина Колчева
Не мога да повярвам, че интервюираната лекарка може да прояви към някого съчуствие. Възмутена съм. Проблемът съществува, дори и да не говори за него!

Линк за дърпане:http://www.hotshare.net/video/284284-951209656b.html

Директен линк:http://www.hotshare.net/video/284284-951209656b.html

Линк за форуми:[URL=http://www.hotshare.net/video/284284-951209656b.html]Miroslava Bosheva.avi (35.95 MB)[/URL]


Линк за сайтове:Miroslava Bosheva.avi (35.95 MB)

0 коментара:

Публикуване на коментар