понеделник, 4 април 2011 г.

Oт 28 април до 1 май 2011 г. в София, в градинката пред Народния театър за втори път ще се проведе еко-фестивалът "Зелени дни"


Тече подготовката на eко фестивал и изложение на био продукти през април

Oт 28 април до 1 май 2011 г. в София, в градинката пред Народния театър за втори път ще се проведе еко-фестивалът "Зелени дни". На специално изградени шатри стоките и услугите си ще представят производители и търговци на биосертифицирани продукти, бизнеси в сферата на пасивното строителство, енергоспестяващи технологии, както и такива от областта на селския и екотуризма.

Събитието ще даде възможност на участниците да разширят клиентската си маса, както и да демонстрират своята отговорност към природата и хората. Вниманието ще се насочи както към сферата на бизнеса, така и към крайните потребители.

"Зелени дни" се организират съвместно с Българска асоциация за алтернативен туризъм и фирма Одисея-ин и с подкрепата на Mинистерството на икономиката, енергетиката и туризма и Столична община. За участие в изложението и повече информация - http://www.predizvikatelstva.com/zeleni

http://fermer.bg / The sensible road

0 коментара:

Публикуване на коментар