петък, 26 февруари 2010 г.

Долорес Арсенова - мошеничка,двамата с мъжа и плачат за затвора !


По следите на фирми продавали многократно по-скъпи лекарства за онкоболни !

2010

Теодора Захариева обвини мъжа на бившия министър Долорес Арсенова, че е получавал тройно повече пари за един флакон от жизненоважното лекарство !

Пациентска организация обвини фирмата на мъжа на бившата екоминистърка Долорес Арсенова, че е предизвикала кризата с лекарства за онкоболни. Според Теодора Захариева фирмата „МС Фарма" е получавала тройно повече пари за един флакон от жизненоважното лекарство. Повече по темата от Стоян Георгиев.

Арсенов е получавал от държавата 980 долара на флакон, а лекарства са стрували 300 лева. По случая имаше и прокурорска проверка.

Ние се опитахме да намерим фирмата, която е печелила над 300% от лекарства за онкоболни. Потърсихме и семейство Арсенови.

Търсим адреса, който е посочен като седалище на фирмата МС "Фарма". Компанията, която няколко години е доставяла лекарствата за болни от рак в България. Няма грешка - в зле подържан панелен блок на края на "Младост" са регистрирани още три фирми на съпруга на бившата министърка Долорес Арсенова. На посочения адрес няма никой.

Фирмата, спечелила изключително отговорната държавна поръчка да снабдява онкоболните с лекарства, се помещава в таванско помещение в бл. 469 в квартал "Младост".

Ще продължим да търсим Долорес Арсенова и съпруга й Асен. Бившата министърка е прочута със свой ексцентричен имот в кв. Бояна. Ще я потърсим там. Разбираме, че къщата с авангардна форма и размер на административна сграда все още се строи. Работниците ни пускат вътре и казват, че Долорес и съпругът й Асен все още не живеят имението си.

Къщата на Арсенови е готова, но майсторите все още строят барбекюто и полагат дренажа за растителността. Басейнът също не е завършен. Опитите ни да се свържем с Долорес Арсенова по телефона са безуспешни.

The sensible road

0 коментара:

Публикуване на коментар