сряда, 14 юли 2010 г.

Дълбокото гърло,deep throat Борисова


Дълбоко гърло в клиниките уши, нос и гърло

13-07-2010

Здравният министър разкри предстоящите реформи в здравеопазването

След като встъпи в длъжност, здравната министърка Анна-Мария Борисова със здрава ръка се зае да реформира здравеопазването.
Така например завчера се разбра, че болниците ще останат без физиотерапия.

„Физиотерапията е хоби за богати безделници - заяви пред наш репортер здравната министърка. - Така че рехабилитацията ще бъде изнесена в салоните за красота и спа-центровете.”

От догодина постепенно и други ненужни отрасли в здравеопазването ще бъдат ликвидирани, разбра "Зловинар".
От всички болници в страната ще бъдат уволнени анестезиолозите, като пациентите ще бъдат задължени да си носят по бутилка ракия за обезболяване преди операции.

„Не можем да бягаме от традиционните методи... Българинът столетия наред се е обезболявал с алкохол, сега се разглези с тия упойки” - заяви експерт от министерството на доктор Борисова.

Така постепенно от болниците трябва да отпаднат още клиниките по травматология, които ще се заместят от чакръкчийски частни кабинети, клиниките по кожни болести - болните ще бъдат отпращани към козметичните салони.

Клиниката по уши, нос и гърло ще остане само клиника по гърло, но затова пък дълбоко гърло, известно още deep throat. Останалите две трети от докторите ще бъдат съкратени, за да не тежат на здравната каса.

Идеята е постепенно до 2030 година България да е толкова напреднала в реформите, че тогава болниците и поликлиниките да бъдат напълно закрити - заяви за нашия вестник здравната министърка.

От нейната партия единствено доктор Лъчезар Иванов се е опитал да я спре с реформите, но когато тя не се съгласила, той се насочил към медиите.

вн / The sensible road

0 коментара:

Публикуване на коментар