понеделник, 5 юли 2010 г.

Борисова,министър на здравеопазването:Тези пък кой ги е пуснал.Нали казах да няма журналисти


Когато не знаеш откъде си тръгнал и гониш журналисти, защото ти пречат... изходът е лета(те)лен

Дата:04-07-2010

Тези кой ги е пуснал, запитала проф. д-р Анна-Мария Борисова, виждайки журналистите в Добрич, които чинно чакали пристигането и на територията на местната многопрофилна болница. Преди това тя наредила на ръководството, а то пък на охраната, да изгонят журналистите от двора, за да не затормозяват визитата на самозабравилата се министърка проф. д-р Анна-Мария Борисова.

Половин час преди пристигането и, медийните представители на централни и местни издания, очаквали пристигането на министърката. Охраната обаче ги предупредила да напуснат двора, но журналистите категорично отказали да го направят, защото все пак това си е общественото място, а не будоарът за частни купони на Кроела де Вил.

Засилената охраната на входа на болницата обаче успяла да спре и не допуснала телевизионни екипи и представители на други национални и регионални вестници и агенции. Дупетатите на ГЕРБ от Добрич Румен Иванов и Ваня Донева, заедно с областния управител Желязко Желязков пък вдигнали рамене и казали, че не могат да се месят във вътрешния ред на болницата?!

Абе, селски, кой ви прати в парламента и за какво? Да подсмърчате и да вдигате рамене ли? Я яхайте комбайната и вървете на майната си, откъдето сте дошли, щом не знаете какво прави депутатът по белия свят...

Върхът на възпитанието и на отношението към журналистите е казаното от Борисова на излизането и от колата, след като пристига в Добрич и вижда, че журналисти все пак има. Новоизлюпената министърка намръщиено се обърнала към човек от екипа си с думите „Тези пък кой ги е пуснал. Нали казах да няма журналисти”.

Пред медиите от кумова срама мимоходом тя подметнала нагло„Аз вече говорих пред журналисти в Русе и няма какво повече да кажа". След това си фръцнала трибуквието и влязла в болницата да се прави на господ и да решава човешки съдби.

Ето я родната българска картинка - едно недоразумение доведе друго след себе си. То пък трето и така низ от недоразумения, който ще ни съсипят докрай. За език и отношение, за липса на възпитание и други неща, за които тези дървеняци в луксозни коли на държавна (наша) издръжка се шматкат из държавата и имитират някаква дейност и активнист , изобщо не ми се говори.

Примерът Борисова е повече от показателен за старата приказка "Пази боже сляпо да прогледа!". И тя като много други преди нея прекалено много се е взела насериозно. И е забравила що за птица е всъщност...

Хайде стига толкова, че пак ми кипва като си помисля само за тази... Иска ми се обаче да припомня, че който политик се е заял с журналистите, бял ден не е видял. А белият хляб му е пресядал и на най-богатата софра.

Примери през последните 20 години бол.
Така, че изходът на тази е лета(те)лен.

Драгомир Вълчев



афера.бг / Бг Таймс

Още:

Боклуците от популистката партия герб отново бавят плащанията на личните лекари ! За какво е това чучело,бостанско плашило,тази нещастница Борисова ?

0 коментара:

Публикуване на коментар