неделя, 12 юни 2011 г.

Абе,Тотьо,абе,пияницо,какви са тези предложения в ущърб на личните лекари


Абе,Тотьо,абе,пияницо,какви са тези предложения в ущърб на личните лекари

На снимката Тотьо социалния и неадекватен министър е с вид на избягал от лудницата.А дали наистина не е избягал оттам ?Що не ходи да се лекува?

ТОТЬО ИСКА ДА СИ ПРАВИ СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ГЪРБА НА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ !

Да не бърка в канчето на личните лекари,да не си отиде скоропостижно,от поста министър.

Ако иска революция,Тотю,нека се опита да фиксира таксата за преглед при личния лекар?

Бг Таймс,5:32,12.06.2011 г.


Снимка:Тотьо - ПИЯНИЦАТА,социален.

:::

Евтин доктор за бедните

Фиксират таксата за преглед, няма да е процент от минималната заплата

Евтин доктор за бедните обмисля социалният министър Тотю Младенов. Таксата за преглед при джипито може скоро да стане фиксирана, а не да е 1% от минималната работна заплата. Това обяви министърът пред Дарик. При предстоящото от 1 юли увеличение таксата би трябвало да скочи от 2,40 лв. на 2,70 лв. Тъй като обаче увеличението на пенсии и заплати няма да е за всички, може като компенсация някои плащания да се отделят от минималната заплата, каза Младенов. Той даде за пример именно прегледа при личния лекар. Предложението си министърът ще внесе за обсъждане на тристранката.
Младенов припомни, че увеличението на заплатите ще коства на бюджета 19 млн. лева. Вдигането на доходите ще съживи потреблението, което е важно за бизнеса, обясни министърът. Да видим какви са възможностите на бюджета и тогава да говорим за разпределението на пенсиите, призова Младенов.
Увеличената производителност на труда е в основата на вдигането на минималната работна заплата, посочи още той. От 2009 г. досега общият ръст на производителността на труда е с 10,4% по-голям.
Обсъждането на имена за овакантеното от Христина Митрева шефско място в НОИ продължават, обясни социалният министър. Той не се ангажира с прогноза колко време ще отнеме взимането на решения, като лаконично посочи, че то ще бъде взето "в следващите няколко седмици".

в ст / Bg Times.Net

0 коментара:

Публикуване на коментар